Următorul telefon OnePlus apare într-o fotografie „spion”. Are un design complet diferit

20.12.2018
Următorul telefon OnePlus apare într-o fotografie „spion”. Are un design complet diferit

OnePlus pregăteşte pentru perioada următoare două smartphone-uri. Unul este primul său model cu 5G, care va fi semnificativ mai scump decât cele de până acum, conform CEO-ului Carl Pei, iar celălalt va fi urmaşul de drept al lui OnePlus 6T, probabil un model care va purta numele OnePlus 7. Astăzi avem prima imagine cu ceea ce pare a fi un nou telefon al companiei chineze, însă sursa ei este cel puţin… ciudată.

Ishan Agarwal este un tânăr din India care a mai realizat leak-uri despre telefoane în trecut pe Twitter, însă nu acest lucru este ciudat la fotografie. Aceasta pare să fie realizată în timpul unei prezentări, în care Carl Pei prezintă design-ul noului model, în timp ce un alt angajat al companiei pare să îl ţină deja în mână. Este curios cum cineva din interiorul companiei ar putea să ofere o astfel de imagine cuiva de pe internet.

Telefonul pare să fie complet diferit faţă de dispozitivele care au venit în trecut, sugerând astfel că ar putea fi vorba despre varianta cu 5G. Motivul pentru care un telefon cu 5G ar trebui să ofere un design diferit este faptul că această tehnologie foloseşte mai multe antene, iar toate acestea trebuie integrate cumva în carcasă. Pe spatele dispozitivului poate fi observat un modul de cameră circular, similar cu cel de pe dispozitivele Motorola din ultimii câţiva ani.

Desigur, acest model este aşteptat să fie echipat cu Snapdragon 855 de la Qualcomm, fiind primul chipset care oferă suport nativ pentru modem-uri 5G. Conform CEO-ului companiei, telefonul OnePlus cu 5G va fi cu 200 sau 300 de dolari mai scump decât modelele de până acum, deci şi acesta va ajunge undeva aproape de preţul iPhone-urilor şi dispozitivelor Samsung şi Huawei, în jurul a 1.000 de dolari.

Având în vedere cât de scump va fi OnePlus-ul cu 5G, cu siguranţă şi modelele de top ale altor companii vor fi semnificativ mai scumpe.

 

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult