Vernee Apollo, un nou flagship cu procesor deca-core la 2.5 GHz şi 6 GB memorie RAM este pregătit de lansare

21.11.2016
Vernee Apollo, un nou flagship cu procesor deca-core la 2.5 GHz şi 6 GB memorie RAM este pregătit de lansare

Vernee, un producător asiatic cu ambiţii mari pentru extindere în pieţele smartphone internaţionale, pregăteşte lansarea unui produs cu specificaţii la nivelul soluţiilor smartphone de top, păstrând însă preţul la un nivel accesibil.

Vernee Apolo iese în evidenţă cu procesorul deca-core Helio X25, tactat la 2.5 GHz şi ajutat cu 6 GB memorie RAM. Piesa de rezistenţă este însă ecranul QHD de 5.5” cu rezoluţie 2560×1440 pixeli, corespunzătoare unei densităţi de afişare de 541 ppi.

Apollo completează oferta cu o cameră foto de 21MP bazată pe senzorul Sony IMX 230, respectiv 64 GB memorie internă, suficient pentru o colecţie generoasă de poze şi clipuri video.

Pe lista dotărilor se mai numără conectivitate 4G, Wi-Fi AC dual-band, Bluetooth 4.1, USB type-C, jack de 3.5 mm, A-GPS, GLONASS, senzor de amprentă şi ecran cu funcţionalitate Force Touch.

Potrivit unor zvonuri rămase deocamdată neconfirmate, Vernee Apollo ar urma să fie oferit cu preţul de 399 dolari, oferind o alternativă cu dotări superioare pentru alte modele smartphone de la gama mid-range.

Promis pentru lansare în luna noiembrie, Vernee Apollo ar urma să fie livrat începând cu luna decembrie.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult