Vertu a lansat trei noi smartphone-uri, mai „accesibile”. Cel mai ieftin model costă 4.200 de dolari

05.08.2016
Vertu a lansat trei noi smartphone-uri, mai „accesibile”. Cel mai ieftin model costă 4.200 de dolari
Producătorul de smartphone-uri de lux Vertu a lansat trei noi telefoane inteligente din linia Aster, cu preţuri mai accesibile. Cel mai ieftin model costă 4.200 de dolari. 
 
Cum ne-am obişnuit deja la producătorii de lux, şi aceste telefoane vin cu hardware de acum doi ani, precum chipset Snapdragon 801 (prezent pe Samsung Galaxy S5) şi sistem de operare Android 5.1 Lollipop. Este, totuşi, de notat şi apreciat faptul că display-urile sunt protejate cu cristal safir. 
 
 
Singurele lucruri care atrag atenţia la cele trei noi modele, în afară de preţ, sunt materialele din care sunt realizate carcasele. Cel mai ieftin smartphone Vertu al momentului are spatele acoperit cu „material textil italian foarte rezistent”, disponibil în culorile albastru, roz şi negru. 
 
 
Mai sunt disponibile un model cu carcasă acoperită cu piele de şarpe, care costă 7.400 de dolari, şi unul acoperit cu piele de aligator, care are un preţ de 10.100 de dolari. 
 
Citeşte şi: Top 3 cele mai scumpe smartphone-uri de serie din lume
 
Aceste preţuri sunt mici după standardele Vertu. Cel mai scump model de smartphone pe care compania îl vinde în acest moment este Vertu Signature Touch, cu piele de viţel Sky Blue, la preţul de 19.800 de dolari. Carcasa telefonului este realizată din titan, iar unele elemente sunt ornate cu aur roşu. Potrivit Vertu, pielea care este folosită pe telefon provine de la viţei crescuţi în Alpi. 
 
Trebuie precizat că smartphone-urile nu sunt cele mai scumpe telefoane din portofoliul Vertu. Compania vinde dumbphone-uri cu diverse accesorii şi ornamente care costă mai mult de 30.000 de dolari. 
 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult