Vertu V06 – finisaje de lux şi un preţ pe măsură

Vertu V06 - finisaje de lux şi un preţ pe măsură

Vertu, un producător britanic recunoscut pentru oferta exclusivistă de telefoane mobile acoperite cu finisaje lucrate manual realizate din materiale exotice şi incrustaţii din pietre preţioase, pregăteşte lansarea unui nou model smartphone bazat pe Android.

Recent apărut în arhiva cu rezultate GeekBench, Vertu V06 va fi probabil cel mai puternic model smartphone al companiei, motorizat de chipsetul Snapdragon 810 (CPU octa-core) şi ajutat cu 4GB memorie RAM. Aşa cum se cuvine pentru un produs de lux, sistemul de operare Android 5.1 va fi personalizat cu o interfaţă purtând semnătura Vertu, respectiv aplicaţii şi acces la servicii exclusiviste.

Vertu Signature Touch

La fel ca orice telefon Vertu, modelul V06 este asamblat manual şi trecut printr-o serie de teste foarte agresive, menite să evidenţieze orice defect care ar putea pune probleme mai târziu.

Din păcate imaginile de prezentare cu cel de-al treilea smartphone Vertu bazat pe Android se lasă aşteptate. Aflăm doar că pentru privilegiul de a se afişa cu un telefon Vertu V06 de ultimă generaţie, doritorii vor trebui să scoată din buzunar cel puţin 8000 dolari. Pachetul include însă acces la serviciul concierge, punând la dispoziţia utilizatorului un agent personal, gata să răspundă oricăror pretenţii.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult