VIDEO: Așa ar urma să arate Motorola Edge 50 Fusion

08.04.2024
VIDEO: Așa ar urma să arate Motorola Edge 50 Fusion
Foto: Android Headlines

Zvonit încă de la finalul lunii martie, Motorola Edge 50 Fusion amenință segmentul mid-range, cu specificații suficiente pentru utilizatorul de rând, într-un pachet ce va fi disponibil la un preț cât mai accesibil. Mai mult, acum avem parte și de leak-ul unui prim clip promoțional pentru Moto Edge 50 Fusion, pe care îl puteți admira mai jos.

Acest model ar urma să fie disponibil în trei variante de culori: albastru, roz și turcoaz, varianta albastră urmând să aibă spatele acoperit de o textură din piele vegană.

Zvonurile indică echiparea lui Moto Edge 50 Fusion cu un ecran de tip pOLED, cu diagonală de 6,7 inci, acoperit de protecție Gorilla Glass 5, cu 8 GB de memorie RAM, 256 GB de stocare și un procesor mediu Qualcomm Snapdragon 6 Gen 1.

Sistemul de camere de modelul Edge 50 Fusion ar urma să fie unul adecvat categoriei de preț din care face parte, cu un senzor principal de 50 MP cu stabilizare optică, acompaniat de o cameră ultra-wide, cu senzor de 13 MP. Camera selfie ar folosi un senzor de 32 MP.

Un lucru mai puțin întâlnit în această gamă de preț ar fi protecția la apă și praf cu certificare IP68. De asemenea, bateria ar trebui să aibă o capacitate generoasă, de 5000 mAh, iar telefonul va oferi suport pentru încărcare pe fir la 68W. Totuși, zvonurile spun că încărcătorul nu va fi inclus în cutie.

Acum nu mai rămâne decât ca Motorola să anunțe acest telefon, să-i confirme în mod oficial specificațiile și, nu în ultimul rând, să-i dezvăluie prețul.

Sursa: GSMArena.com

Urmărește Go4IT.ro pe Google News