Viitorul HTC One Max apare într-o nouă imagine semioficială

12.08.2013
Viitorul HTC One Max apare într-o nouă imagine semioficială

Încetul cu încetul, dovezile că viitorul HTC One Max este un produs real încep să se adune, iar imaginea publicată de evleaks înfăţişează viitorul telefon în toată splendoarea sa, evidenţiind totodată şi micile diferenţe survenite.

Imaginea 3D a produsului, folosită adeseori pentru comunicatele de presă, ne arată că gigantul cu ecran de 5,9” păstrează cele mai multe din elementele modelului One, preluând însă şi detaliile constructive pe care le-am remarcat la mai micul One Mini. Telefonul foloseşte aceeaşi carcasă din aluminiu şi difuzoare de mari dimensiuni, însă preia rama din material plastic apărută la One Mini si poziţionarea obiectivului si bliţ-ului camerei foto a acestuia. HTC a avut ceva probleme cu manopera modelului One, miezul din plastic şi ceramică nealiniindu-se întotdeauna perfect cu capacele din aluminiu, şi se pare că a preferat o soluţie mai sigură nu doar pentru One Mini, dar şi pentru One Max.

Ce nu pot dezvălui imaginile sunt specificaţiile, Conform surselor, One Max va oferi un ecran cu ecran cu o diagonală de 5,9” şi rezoluţie Full HD, un procesor Qualcomm Snapdragon 800 (Krait 400 quad-core tactat la 2,3 GHz şi Adreno 330), 2 GB memorie RAM, 16 GB de stocare internă şi o baterie cu o capacitate de 3300 mAh.

Un alt detaliu despre care nu s-a amintit nimic este prezenţa unui digitizor special pentru un posibil stylus, ceea ce i-ar permite modelului One Max să concureze cu seria Galaxy Note sau noul Xperia Z Ultra şi să nu fie doar un simplu telefon de mari dimensiuni. Evleaks afirmă că modelul 3D nu este unul final, ceea ce lasă loc pentru speranţa apariţiei unui stylus inclus.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News