Vivo NEX S, primul smartphone echipat cu cameră foto retractabilă, va fi concurat de produse similare lansate sub brandul Energizer

01.02.2019
Vivo NEX S, primul smartphone echipat cu cameră foto retractabilă, va fi concurat de produse similare lansate sub brandul Energizer

Recunoscut mai ales pentru accentul pus pe autonomia crescută a bateriei, brandul Energizer va găzdui noi produse smartphone adresate publicului tânăr. Aşteptate să fie dezvăluite la expoziţia MWC 2019, acestea sunt telefoane cu design all-screen şi cameră foto retractabilă.

Produse de o companie numită Avenir Telecom, telefoanele Energizer au atras atenţia prin raportul bun calitate/preţ, designul şi dotările adresate tinerilor. Astfel, nu este de mirare că următorul smartphone Energizer adoptă trăsături la modă, cum este ecranul întins pe toată partea din faţă a carcasei şi camera foto care se retrage în corpul carcasei atunci când nu este folosită.

Cu nume de scenă Energizer Ultimate U620S Pop, noul model este motorizat de MediaTek Helio P70, un chipset de nivel mediu ajutat cu 6GB memorie RAM. Imaginea este redată pe un ecran spaţios de 6.2”, folosind rezoluţie FHD+. Pe lista dotărilor intră şi 128GB memorie internă, suficientă pentru majoritatea scenariilor de utilizare.

Pentru poze avem la dispoziţie un sistem triple camera cu rezoluţie 16MP pe senzorul principal, respectiv dual camera 5MP+2MP la partea din faţă.

Contrazicând numerotarea care ar indica un produs de rang superior, Energizer Ultimate U630S Pop vine echipat doar cu 4GB memorie RAM, pusă î slujba chipsetului MediaTek Helio P22, de asemenea cu performanţe inferioare. Telefonul mai dispune de 64GB stocare internă şi un ecran de 6.3” cu rezoluţie HD+. Camera foto principală foloseşte doi senzori de 16MP+2MP.

Remarcabil este că producătorul Avenir Telecom plănuieşte să „inunde” scena de la MWC cu multe alte produse, nu mai puţin de 26 noi modele smartphone urmând să fie distribuite sub brandul Energizer.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult