Vivo publică primele imagini de promovare pentru pliabilul X Fold

26.03.2022
Vivo publică primele imagini de promovare pentru pliabilul X Fold

Faptul că Vivo lucrează la un smartphone cu ecran pliabil nu este tocmai un secret, dispozitivul fiind deja depistat de câteva ori în fotografii neoficiale. Acesta pare să adopte design-ul popularizat de Samsung cu modelele Fold, însă ar putea veni cu o serie de inovații, în același ton cu modelul Oppo Find N. Compania deja începe o campanie de „teasing” pe internet, publicând primele imagini care sugerează că lansarea Vivo X Fold este iminentă.

Vivo X Fold va fi un telefon pliabil cu ecran mai mare decât media din piață

Vivo este acum un producător top 5 la nivel mondial, iar celalalte companii din clasament deja au lansat dispozitive pliabile. Toate, în afară de Apple, care nu pare că se grăbește. Astfel, era de așteptat că Vivo va intra pe această piață mai devreme sau mai târziu. Se pare însă că acel moment este mai aproape decât credeam inițial.

Întrucât Vivo deja începe să publice fotografii de promovare pentru smartphone, o lansare ar putea fi iminentă, cel puțin pentru piața din China. Asta pentru că Vivo a ales să publice prima sa imagine cu Vivo X Fold pe contul său de Weibo, rețea de socializare foarte populară în special în China.

Conform imaginilor, primele informații oficiale despre X Fold vor fi prezentate luni, pe 28 martie, dar nu ne așteptăm ca aceasta să fie data prezentării oficiale.

Conform zvonurilor din prezent, Vivo X Fold va fi echipat cu chipset-ul Snapdragon Gen 1, cu un ecran interior mai mare decât cel de pe modelele Samsung, cu diagonală de 8” și rezoluție QHD la 120 Hz (fără cută pe centru). Bateria ar putea fi relativ mică pentru un dispozitiv de acest gen, cu o capacitate de numai 4.600 mAh. Totuși, autonomia scăzută ar putea fi contracarată cu un sistem de încărcare rapid la 80W prin cablu și 50W folosind încărcătoare wireless.

Fiind vorba despre un smartphone pliabil, nu ne așteptăm la un preț accesibil, ci unul apropiat de dispozitivele similare deja lansate.

sursa: Phone Arena

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult