Vivo V11, noul telefon cu senzor de amprentă în display, primeşte specificaţi complete şi preţ de lansare

05.09.2018
Vivo V11, noul telefon cu senzor de amprentă în display, primeşte specificaţi complete şi preţ de lansare

Vivo continuă lansările de smartphone-uri cu design impresionant şi tehnologii pe care multe alte companii nu le oferă. Noua adiţie, Vivo V11 se prezintă cu design premium şi o configuraţie de nivel mediu.

Vivo V11 adoptă design-ul minimalist cu decupaj în formă de picătură de apă în centrul ecranului, aici fiind găzduită doar camera foto frontală. Restul suprafeţei frontale este acoperită aproape în totalitate cu un display AMOLED de 6,3” şi rezoluţie Full HD+, în timp ce sub acesta avem o foarte mică „bărbie”. Pe partea din spate nu poate fi observat decât un sistem de camere duale, cu un mic blitz poziţionat dedesubt şi logo-ul Vivo.

Senzorul de amprentă din display este poziţionat în acelaşi loc precum pe modelele precedent lansate, iar specificaţiile tehnice nu ies foarte mult din tipare. Vorbim despre hardware mid-range, cu chipset Snapdragon 660, 6 GB RAM şi 128 GB stocare. Camera frontală va putea fi folosită pentru recunoaştere facială chiar şi noaptea, în timp ce bateria de 3.400 mAh vine cu „Dual-Engine Fast Charging”, o tehnologie de încărcare rapidă care presupune folosirea a două celule Li-Ion care sunt alimentate în tandem.

Camerele foto sunt echipate cu senzori de 12 + 5 megapixeli pe spate şi 25 megapixeli pe faţă, ambele folosind algoritmi de inteligenţă artificială pentru recunoaşterea de scene sau îmbunătăţirea procesării după captarea imaginii.

Deşi vine echipat cu ieşire pentru căşti (jack 3.5mm), Vivo V11 nu include alte dotări comune altor modele smartphone, cum ar fi conectorul USB-C şi modul NFC.

În funcţie de regiune, Vivo V11 va costa între 366 şi 440 dolari. Producătorul chinez Vivo pregăteşte dezvăluirea lui V11 pentru data de 6 septembrie, în oraşul Mumbai din India.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult
Recomandare video