Vivo V17 Pro apare în imagini neoficiale cu un repertoriu ciudat de camere foto

09.09.2019
Vivo V17 Pro apare în imagini neoficiale cu un repertoriu ciudat de camere foto

Construit în jurul unui ecran Super AMOLED de 6.44” decupat după conturul carcasei, Vivo V17 Pro atrage atenţia prin designul său elegant şi configuraţia neobişnuită de camere foto.

Cu accent pe abilităţile multimedia, V17 Pro pune la dispoziţie un ecran cu rată de aspect 21:9 şi rezoluţie 1080 x 2440px, fără decupaj sau perforaţie aplicată în dreptul camerei foto. În schimb, avem un modul dual-camera de tip retractabil, acţionat din lateralul carcasei. Acesta obţine poze la rezoluţie 32MP şi este asistat cu un senzor de 2MP, folosind la aplicarea efectelor de profunzime în pozele tip portret.

La partea din spate, camera foto principală pune la dispoziţie un senzor de 48MP pentru folosire normală şi senzor ultra-wide pentru poze de aproape. În mod surprinzător, ceilalţi doi senzori optici au fiecare câte 2MP rezoluţie. Putem presupune că primul ajută compunerea pozelor tip portret, însă rolul celui de-al doilea este mai dificil de anticipat. Una dintre variante este implementarea funcţiei macro, pentru captarea detaliilor de la foarte mică distanţă.

În carcasa de 9.8 mm grosime şi acoperită cu sticlă faţă-verso, Vivo V17 Pro adăposteşte un acumulator de 4100 mAh, ce ar trebui să ofere autonomie respectabilă în configuraţia cu chipset Snapdragon 675. Telefonul mai vine echipat cu 8GB memorie RAM, 128GB stocare internă şi senzor de amprente integrat sub ecran.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult
Recomandare video