vivo X Fold apare în imagini reale: are ecran fără „cută”

14.03.2022
vivo X Fold apare în imagini reale: are ecran fără „cută”

Vivo este una dintre puținele companii mari din piață care încă nu a anunțat oficial un smartphone cu ecran pliabil. Acesta pare că este însă în producție, ba chiar într-un stadiu avansat de finisare, conform noilor fotografii din China. Se pare că angajații vivo deja testează modelul vivo X Fold în afara laboratoarelor, ceea ce sugerează că s-ar putea ca în 2022 să vedem și un anunț oficial al acestui dispozitiv.

vivo X Fold ar putea fi lansat în curând

Conform unor fotografii realizate într-un mijloc de transport în comun în China, vivo se pregătește de lansarea primului său dispozitiv pliabil. Acesta poate fi observat în utilizare în modul split screen, acoperit de o carcasă de protecție care să îi ascundă adevăratul design.

vivo x fold main

Nu putem vedea foarte multe detalii în aceste imagini, dar sunt câteva lucruri care ies în evidență. În primul rând, vivo ar putea fi una dintre companiile care au rezolvat problema „cutei” de pe centrul ecranului. Chiar dacă telefonul este prins dintr-un unghi în care bate lumina direct în el, urma de pliere pe care am tot văzut-o la modelele Fold și Flip nu apare și aici.

Desigur, ecranul nu este perfect drept, întrucât se vede că reflexia nu este 100% plată, dar avem de a face cu urme mai puțin vizibile. Urmele par să fie chiar mai mici decât cele pe care le are ecranul lui Oppo Find N, pe care l-am testat recent.

vivo x fold schita

În rest, vivo X Fold pare să fie un telefon pliabil similar cu cele deja lansate pe piață. Are un ecran mare la interior (se presupune că are diagonală de 8”), un ecran înalt și îngust la exterior și nu folosește tehnologia de ascundere a camerei interioare sub ecran. Aceasta este găzduită într-un orificiu „standard”, iar o cameră similară este integrată și pe display-ul exterior.

Camera foto ar putea fi însă un upgrade față de ceea ce am văzut pe alte modele pliabile din piață, primele schițe cu telefonul sugerând un sistem cu patru camere, dintre care una cu obiectiv cu zoom periscopic. Configurația hardware va fi una standard, cu Snapdragon 8 Gen 1, baterie de 4.600 mAh și încărcare la 80W, încărcare wireless la 50W și un ecran la 120 Hz.

sursa: Sparrow News

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult