Vor fi înregistrate noi secvențe din 007: No Time to Die pentru a include în film noi telefoane Nokia

28.01.2021
Vor fi înregistrate noi secvențe din 007: No Time to Die pentru a include în film noi telefoane Nokia

James Bond a fost de-a lungul anilor un simbol nu doar al masculinității, dar și al bărbatului care este tot timpul la zi cu tehnologia și, uneori, chiar înaintea trendurilor. Ceasuri inteligente, telefoane mobile și multe alte gadget-uri care încă nu erau pe piață drept produse reale, puteau fi văzute în vechile filme cu agentul 007, însă în timp, filmele de acțiune au ajuns cumva mai aproape de realitate. No Time to Die, următorul film cu James Bond trebuia să apară încă din 2019, iar acum a fost amânat din nou, iar cu această ocazie, celebrul spion va fi adus la zi cu tehnologia.

Agentul 007 va primi un upgrade la un nou telefon Nokia înainte de lansarea noului film

Anul trecut, în perioada în care trebuia să aibă loc Mobile World Congress, HMD Global anunța că Daniel Craig, în rolul lui James Bond, va folosi în film dispozitive mobile Nokia din noua serie abia anunțată. Planul era ca filmul să ajungă pe marile ecrane în tomna lui 2020, deci acele modele erau încă relevante la momentul apariției. Totuși, ne aflăm deja în 2021, iar filmul încă nu a apărut, iar HMD pregătește lansarea modelelor noi pentru anul în curs.

Astfel, pentru că filmul ar risca să promoveze niște telefoane deja considerate „depășite”, filmul va fi amânat și mai mult, pentru a putea înregistra din nou anumite secvențe în care apar telefoanele mobile de la Nokia. Aceste secvențe vor trebui să fie atent filmate și editate în filmul care a fost deja finalizat încă de anul trecut, pentru a se potrivi perfect cu materialele deja existente.

Modelele de smartphone-uri care au apărut deja în materialele promoționale ale filmului sunt Nokia 8.3, lansat în octombrie 2020 și modelul Nokia 7.2, care este deja pe piață încă din septembrie 2019. Având în vedere că întreaga idee din spatele acestor parteneriate este promovarea unor smartphone-uri noi, pe care fanii filmului să le cumpere apoi, este de înțeles de ce se acordă atât de mult efort în modificarea acestor secvențe.

Noua fereastră de lansare pentru No Time to Die este luna octombrie a anului curent.

sursa: GSM Arena

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult