Xiaomi 12S Ultra nu va părăsi China, dar CEO-ul Lei Jun spune că următorul Ultra va avea lansare globală

29.08.2022
Xiaomi 12S Ultra nu va părăsi China, dar CEO-ul Lei Jun spune că următorul Ultra va avea lansare globală

Motorizat de Snapdragon 8+ Gen 1, Xiaomi 12S Ultra pare cel puțin la fel de bun ca rivalul Galaxy S22 Ultra, livrând mai multă performanță și de peste două ori mai multă rezoluție foto (50MP vs 108MP). Singura obiecție ar fi că Xiaomi nu a lansat iar acum confirmă că nu va lansa noul flagship în afara piețelor din China.

Putem doar presupune de la ce pornește ezitarea celor de la Xiaomi (criza de componente, scăderea generală a vânzărilor smartphone), însă CEO-ul Lei Jun spune că următorul Ultra va avea lansare globală.


Deși pare greu de crezut, un test practic a arătat că Xiaomi 12S Ultra poate bate iPhone 13 Pro Max, măcar în teste de gaming, ajutat fiind de tehnologii superioare de răcire. Doar că, nu poți cumpăra acest model decât din magazinele cu livrare din China, plătind taxe vamale și acceptând compromisul unei versiuni firmware fără acces Play Store.

Confirmată cu o postare pe Twitter, lansarea globală a următorului model Xiaomi Ultra vine fără un calendar precis sau măcar nume complet. Însă potrivit speculațiilor de până acum, lansarea ar putea fi plănuită pentru finalul acestui an și viza o ediție refresh a modelului 12S Ultra, motorizată de chipsetul Qualcomm 8 Gen 2, așteptat să fie dezvăluit în perioada lunii noiembrie.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult