Xiaomi actualizează Redmi Note 3 la Android 6.0

20.12.2016
Xiaomi actualizează Redmi Note 3 la Android 6.0

Lansat în anul 2015 rulând versiunea Android 5.0.2 Lollipop, Redmi Note 3 a generat vânzări record pentru Xiaomi, designul său cu finisaje premium şi nivelul de performanţă competitiv stabilind un etalon de urmat şi pentru alţi producători smartphone.

Departe de a abandona acest dispozitiv încă preferat pentru milioane de utilizatori, Xiaomi a anunţat disponibilitatea actualizării MIUI 8.1.1 pentru ediţia globală Redmi Note 3. Împreună cu o versiune mai recentă a interfeţei MIUI şi alte câteva îmbunătăţiri aduse la nivel de funcţionalitate, pachetul de actualizare livrat în regim OTA face trecerea la platforma Android 6.0.1 Marshmallow.

Comparat versiunii anterioare de Android, actualizarea cu dimensiune de aproximativ 1.3 GB ar trebui să îmbunătăţească sesizabil autonomia bateriei cât şi performanţele resimţite în folosirea de zi cu zi a dispozitivului, graţie unei gestionări ceva mai bune a resurselor de memorie şi procesor.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult