Xiaomi confirmă data lansării pentru Mi Note 2, noul smartphone cu ecran curbat dual-edge

18.10.2016
Xiaomi confirmă data lansării pentru Mi Note 2, noul smartphone cu ecran curbat dual-edge

Sosit la aproape doi ani după originalul Mi Note, noul Xiaomi Mi Note 2 foloseşte un ecran curbat pe ambele laturi similar celui întâlnit la seria Galaxy S7 edge şi o configuraţie chiar mai puternică, motorizată de chipsetul Snapdragon 821.

Punând capăt zvonurilor, Xiaomi a început să distribuie invitaţii pentru un eveniment de lansare programat pentru data de 25 octombrie. Deşi anunţul vizează în primă fază doar o lansare pentru pieţele asiatice, nu este exclus ca o variantă internaţională a acestui model să fie dezvăluită în viitorul apropiat.

Potrivit zvonurilor circulate până acum, Xiaomi Mi Note 2 este un smartphone cu ecran Full HD de 5.7”, 4 GB memorie RAM, 32GB sau 64 GB memorie internă (în funcţie de versiune), cameră foto duală (12 MP) la partea din spate şi acumulator de 4000 mAh. Aparent, există şi o variantă Mi Note 2 Pro, cu 6 GB memorie RAM şi 128 GB memorie internă, respectiv un ecran de 5.7” cu rezoluţie QHD.

Cât despre ecranul curbat pe ambele laturi, acesta ar putea folosi un panou AMOLED produs chiar de Samsung, compania sud-coreeană fiind deocamdată singura care poate furniza acest tip de ecran în volum de producţie suficient.

Mai multe detalii vom afla însă de la evenimentul oficial de lansare, pregătit pentru data de 25 octombrie.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult