Xiaomi confirmă data lansării primului smartphone din seria Redmi S, alternativa low-cost pentru gama Redmi

04.05.2018
Xiaomi confirmă data lansării primului smartphone din seria Redmi S, alternativa low-cost pentru gama Redmi

Deja apreciată pentru raportul excelent preţ/performanţă, populara serie de telefoane Xiaomi Redmi va avea o alternativă cu preţuri şi mai convingătoare.

Xiaomi a confirmat zvonurile circulate până acum, precizând că va lansa primul smartphone din gama Redmi S în data de 10 mai 2018, în orajul chinez Nanjing.

Aşteptat să apară în ofertele magazinelor asiatice cu preţul de aproximativ 175 dolari, Redmi S2 este versiunea accesibilă a modelului Redmi Note 5 Pro, principala diferenţă faţă de acesta fiind substituirea chipsetului Snapdragon 636 cu soluţia entry-level Snapdragon 625.

Pregătit în mai multe variante de culoare, Redmi S2 vine echipat cu un ecran HD de 5.99”, sistem dual-camera (16MP) şi senzor de amprente la partea din spate. Nivelul dotărilor porneşte de la 3GB memorie RAM şi 32GB spaţiu de stocare intern, oferta completă urmând să fie dezvăluită în cadrul evenimentului oficial de lansare. Momentan, nu există informaţii privind disponibilitatea seriei de telefoane Redmi S2 în pieţele europene.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult