Xiaomi dezvăluie Mi 4s, un înlocuitor mai performant pentru Xiaomi Mi 4i şi la fel de ieftin

24.02.2016
Xiaomi dezvăluie Mi 4s, un înlocuitor mai performant pentru Xiaomi Mi 4i şi la fel de ieftin

Accesibile şi cumpărătorilor din ţara noastră prin oferta magazinelor asiatice disponibile cu serviciu de livrare internaţională, telefoanele mobile cum este şi Xiaomi Mi 4i au atras atenţia prin designul elegant şi finisaje de bună calitate, preţul accesibil compensând pentru performanţele nu tocmai stelare. Remediind acest neajuns, Xiaomi a anunţat modelul Mi 4s, echipat cu un chipset mult mai rapid.

Xiaomi Mi 4i

Oferit pentru echivalentul a 260 dolari, Xiaomi Mi 4s vine într-o carcasă de 7.8 mm grosime, acoperită cu sticlă atât în partea din faţă, cât şi pe spatele perfect plat. Telefonul cu ecran Full HD de 5˝ cântăreşte doar 133 grame, dar adăposteşte un acumulator generos, cu o capacitate de 3260 mAh. Puterea sa este pusă în slujba unei configuraţii motorizată de chipsetul Snapdragon 808, un model mid-range din oferta Qualcomm prevăzut cu CPU hexa-core la 2 GHz, suport pentru filmare 4K şi modem 4G LTE capabil să atingă viteze de până la 450 Mbps în conexiunile de internet mobil.

Xiaomi Mi 4i

Pentru preţul cerut, cumpărătorii se mai aleg cu 3GB memorie RAM şi 64 GB memorie internă expandabilă, cameră foto de 13MP şi cititor de amprente în spatele ecranului.

Oferta este completată cu suport dual-SIM, suport VoLTE pentru apeluri de voce în reţele 4G+, respectiv conector USB Type-C şi tehnologie Quick Charge 2.0 pentru încărcarea rapidă a acumulatorului.

Xiaomi Mi 4i

Anunţat, deocamdată, doar pentru pieţele asiatice, Xiaomi Mi 4i va putea fi comandat şi de pe teritoriu european, suportând însă costuri suplimentare legate de transport, respectiv taxele aplicate importurilor din ţări extra-comunitare.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult
Recomandare video