Xiaomi Mi 10 Ultra într-o variantă cu o cameră sub display ar putea fi lansat curând. VIDEO

07.09.2020
Xiaomi Mi 10 Ultra într-o variantă cu o cameră sub display ar putea fi lansat curând. VIDEO

ZTE este prima companie care se laudă că are în portofoliu un smartphone cu o cameră selfie integrată sub display, însă un răspuns de la Xiaomi ar putea să nu fie foarte departe. Un clip video cu un nou model de smartphone al producătorului chinez a ajuns pe rețelele de socializare. Acesta pare să ofere un ecran complet, cu o cameră sub ecran și o construcție aproape identică cu cea a modelului Mi 10 Ultra, lansat în urmă cu doar câteva săptămâni. Lansarea acestui model ar putea fi iminentă.

Xiaomi Mi 10 Ultra cu o cameră sub display ar putea fi cel mai impresionant telefon de pe piață

Un clip publicat de Sahil Karoul, un YouTuber cu un canal de tehnologie, pe contul său de Twitter, arată ceea ce pare a fi un Xiaomi Mi 10 Ultra, dar fără decupajul în ecran. Acest telefon pare să integreze o cameră foto frontală sub ecran, însă această capabilitate nu este demonstrată în clipul de 50 de secunde publicat. În schimb, Karoul spune că acest model urmează să fie prezentat sau lansat cândva în lunile octombrie sau noiembrie, deci foarte curând.

De altfel, Xiaomi a fost una dintre primele companii care au demonstrat această tehnologie încă de anul trecut, dar chiar și recent, reprezentanță săi au spus că primul astfel de model ar putea fi lansat abia în 2021. Există însă posibilitatea ca ZTE să fi forțat mâna celor de la Xiaomi, iar un model de top precum Mi 10 Ultra să fi fost candidatul perfect pentru a debuta soluția lor proprietară.

Având în vedere că noul Xiaomi Mi 10 Ultra nu este disponibil decât în China, fără planuri de a fi lansat și în alte regiuni, sperăm măcar că dacă acest model este într-adevăr real și va fi lansat în curând, să vină și în Europa, măcar într-o ediție limitată. Cel mai probabil acest model ar integra un hardware similar, cu chipset de top și cea mai bună cameră foto de pe piață, conform DxOMark. Mi 10 Ultra cu o cameră sub ecran în variantă prototip a mai apărut într-un clip video din China pe Weibo în urmă cu o săptămână:

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult