Xiaomi Mi 11 ar putea fi lansat mult mai devreme decât se credea

30.11.2020
Xiaomi Mi 11 ar putea fi lansat mult mai devreme decât se credea

Jucând după regulile impuse de liderul pieței, noul flagship Xiaomi Mi 11 ar putea fi lansat aproximativ simultan cu rivalul Galaxy S21.

Anul 2021 va începe în forță pentru marii producători smartphone, decizia Samsung de a urgenta lansarea Galaxy S21 fiind urmată și de alți producători importanți.

Dacă seria Mi 11 debutează în ianuarie, ar fi cu o lună mai devreme decât de obicei pentru gama flagship a producătorului chinez. Anterior, Xiaomi a dezvăluit seriile Mi 10 și Mi 9 în luna februarie (2020 și 2019).

Xiaomi Mi 11

Ce dotări va avea Xiaomi Mi 11

Cât despre dotările oferite, la fel ca rivalul Samsung, Xiaomi Mi 11 vine motorizat de Snapdragon 875, noul chipset Qualcomm rezervat pentru telefoane de top. Cel puțin în versiunea Pro, telefonul va pune la dispoziție un ecran capabil să folosească rezoluția QHD+ în mod simultan cu rata de refresh la 120Hz, livrând cea mai fluidă experiență vizuală cu putință în sesiunile de jocuri pe Android.

Pe lângă îmbunătățirile aduse camerei foto, pe lista noutăților ar putea intra și o implementare Quick Charge capabilă să livreze puteri de până la 120W prin cablul USB-C, respectiv 80W în modul wireless. În aceste condiții, acumulatorul de 4000mAh ar putea fi încărcat de la 0% la 100% capacitate în doar 19 minute.

Chiar dacă nu în ianuarie, se pare că și OnePlus va lansa cu o lună mai devreme modelul său flagship, OnePlus 9 fiind așteptat în martie 2021.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult