Xiaomi Mi 11 va putea fi încărcat în doar 35 minute. Când se lansează

09.12.2020
Xiaomi Mi 11 va putea fi încărcat în doar 35 minute. Când se lansează

Pregătit pentru lansare în luna ianuarie, noul flagship Xiaomi Mi 11 vine cu doi acumulatori încorporați și un sistem de încărcare rapidă capabil să livreze o putere de până 55W prin cablul USB-C.

Anul 2021 va începe în forță și pentru Xiaomi, decizia Samsung de a lansa noua serie Galaxy S21 înainte de finalul lunii ianuarie fiind urmată și de restul industriei smartphone.

Așteptat cu o lună mai devreme decât de obicei, Xiaomi Mi 11 vine echipat cu puternicul Snapdragon 888 și câteva dotări menite să-l departajeze de rivalul Samsung, cum ar fi camera foto de 50MP și o implementare Quick Charge cu totul neobișnuită.

Xiaomi Mi 11
foto: Xiaomi

Potrivit informațiilor încă neconfirmate oficial, Xiaomi Mi 11 și Mi 11 Pro folosesc o configurație cu doi acumulatori, de capacitate 2390 mAh și 2485mAh. Pe lângă faptul că suplinesc mai ușor necesarul de energie al telefonului, acumulatorii cu o capacitate combinată de aproximativ 4800 mAh au și avantajul de a putea fi încărcați simultan aplicând fiecărei celule Li-Ion doar jumătate din puterea trecută pe etichetă. În efect, timpul de încărcare este scurtat fără a forța prea mult limitele tehnologiei Li-ion. Aceeași sursă precizează că Xiaomi Mi 11va putea fi încărcat de la 0% – 100% baterie în doar 35 minute.

Ce dotări va avea Xiaomi Mi 11

La fel ca rivalul Samsung, Xiaomi Mi 11 vine motorizat de Snapdragon 888, noul fkagship Qualcomm rezervat pentru telefoane de top. Cel puțin în versiunea Pro, telefonul va pune la dispoziție un ecran capabil să folosească rezoluția QHD+ în mod simultan cu rata de refresh la 120Hz, livrând cea mai fluidă experiență vizuală cu putință în sesiunile de jocuri pe Android.

Camera foto va avea în alcătuire un senzor principal de 50MP și modul telephoto cu rezoluție 12MP.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult