Xiaomi Mi 5X, lansat oficial

26.07.2017
Xiaomi Mi 5X, lansat oficial

Xiaomi Mi 5X conturează o alternativă ceva mai bine dotată pentru modelul Redmi 5, plusând cu sistem dual camera, mai multă memorie RAM şi un ecran de 5.5” cu rezoluţie 1080p.

Prezentat într-o carcasă din metal şlefuit, Mi 5X are la bază chipsetul Snapdragon 625 (CPU octa-core la 2GHz) ajutat cu 4GB memorie RAM. Lista dotărilor este completată cu 64GB memorie internă, cameră foto duală (12MP+12MP) la partea din spate şi un acumulator de 3080 mAh nedetaşabil.

Disponibil în ofertele magazinelor asiatice pentru echivalentul a 190 – 220 euro, în variante de culoare Rose Gold, Gold şi Black, Xiaomi Mi 5X rulează noua interfaţă MIUI 9 aplicată peste nucleul Android Nougat. Printre elementele de atracţie se numără serviciul Xiaomi Smart Assistant, o funcţie integrată pentru căutare imagini şi suport pentru un nou sistem de fişiere care promite să sporească performanţa şi securitatea dispozitivului.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult