Xiaomi Mi 9T, anunţat oficial pentru piaţa europeană

12.06.2019
Xiaomi Mi 9T, anunţat oficial pentru piaţa europeană

Lansat pentru pieţele asiatice sub numele Redmi K20, Xiaomi Mi 9T este o alegere interesantă pentru un smartphone puternic şi nu foarte scump.

Nu chiar un vârf de gamă, Mi 9T vine echipat cu chipsetul Snapdragon 730 şi ecran AMOLED de 6.39”, cu rezoluţie HD+.

Oferit în variante cu 6GB şi 8GB memorie RAM, Xiaomi Mi 9T conturează o alegere interesantă pentru gama de buget, cu o capacitate de stocare pornind de la 64GB şi ajungând la 256GB în cazul modelului de top. În funcţie de buget, modelul Xiaomi Mi 9T cu 6GB RAM/64GB  stocare va putea fi achiziţionat cu 299 euro, ajungând la 399 dolari pentru modelul de top..

Cu preţ începând de la 299 euro, Xiaomi Mi 9T oferă senzor de amprente sub ecran, cameră foto principală de 48 MP şi senzor ultra-wide de 13 MP, respectiv modul de 8MP cu zoom optic 2X pentru poze de aproape.

Chipsetul instalat este modelul entry-level Snapdragon 730, ajutat cu un acumulator generos de 4000 mAh. Pachetul cu accesorii include şi un adaptor AC cu putere de 18W, oferind încărcare rapidă la viteze standard. Lista dotărilor este completată cu port USB-C, ieşire pentru căşti de tip jack 3.5 mm şi o versiune de Android personalizată cu interfaţa MIU 10

Simultan cu modelul Mi 9T, Xiaomi va lansa şi un nou smartwatch Mi Band 4 cu preţ de 34.99 euro, alături de căştile Mi True Wireless Earphones (preţ 79.99 euro), adresate celor care doresc mai multă libertate de mişcare.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult