Xiaomi Mi CC9 Pro, cel mai avansat model al seriei Xiaomi CC, ar putea avea cameră foto de 108MP

03.10.2019
Xiaomi Mi CC9 Pro, cel mai avansat model al seriei Xiaomi CC, ar putea avea cameră foto de 108MP

Lansată în luna iulie a acestui an, gama de telefoane Xiaomi CC este rodul colaborării cu fostul rival Meitu, specializat în livrarea de telefoane pentru publicul tânăr, cu accent pe latura estetică.

Xiaomi a achiziţionat anul trecut un producător rival de pe piaţa chineză, specializat în produse smartphone adresate tinerilor, diferenţiate de competiţie prin designul creativ şi folosirea de culori stridente. Însă nişa de piaţă cucerită de fostul rival Meitu nu a fost preluată ca atare de gigantul Xiaomi, compania dezvoltând propriului brand Xiaomi CC. Reprezentând vârful de gamă al acestei serii, Xiaomi Mi CC9 Pro pune accent pe abilităţile pentru fotografie, oferind o cameră foto de 108MP.

Deocamdată nu este clar sub ce nume va ajunge Mi CC9 Pro în pieţele internaţionale, unde modelul Mi CC9 a ajuns cunoscut drept Xiaomi Mi 9 Lite, iar versiunea low-cost Mi CC9e a primit numele Mi A3.

Fără prea multe detalii concrete, Xiaomi Mi CC9 Pro este aşteptat într-o carcasă cu design elegant şi finisaje iridescente, adăpostind un ecran cu margini curbate. La partea din spate ar trebui să găsim o cameră foto cu senzor Samsung din seria ISOCELL Bright HMX, având rezoluţie efectivă de 108MP. La interior, platforma hardware va fi animată de chipsetul Snapdragon 730G.

Cel puţin pentru piaţa chineză, anunţul de lansare ar trebui să sosească nu mai târziu de 24 octombrie. Chiar dacă până la lansarea europeană ar mai putea trece ceva timp, modelul destinat pieţelor asiatice va oferi o imagine aproape completă asupra dotărilor oferite.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult