Xiaomi Mi Max 2 a apărut în arhivele GFXBench, confirmând principalele specificaţii

07.04.2017
Xiaomi Mi Max 2 a apărut în arhivele GFXBench, confirmând principalele specificaţii

A doua versiune a telefonului gigant de la Xiaomi, modelul Mi Max 2, păstrează ecranul cu dimensiuni generoase însă creşte performanţa folosind o platformă hardware îmbunătăţită.

Aşteptat să fie prezentat oficial în viitorul apropiat, Xiaomi Mi Max 2 nu va fi foarte diferit în design şi dimensiuni faţă de prima generaţie, ci va reprezenta mai degrabă un „refresh” la capitolul hardware intern. Astfel, sub ecranul de 6.4” cu rezoluţie Full HD am putea găsi un chipset din gama mid-range al producătorului Qualcomm. Menţionată deja în unele zvonuri, implementarea Snapdragon 660 foloseşte un procesor octa-core cu 4 x ARM Cortex-A73 şi 4 x ARM Cortex-A53, respectiv GPU din seria Adreno 512.

Configuraţia ar putea fi completată cu 4 GB memorie RAM şi 128 GB spaţiu de stocare intern, conectivitate NFC, respectiv camere foto de 12 MP şi 5MP.

Lansarea lui Xiaomi Mi Max 2 este aşteptată în luna mai în China, urmând ca disponibilitatea în alte regiuni să fie asigurată la o dată ulterioară, acolo unde cererea pentru acest model este suficient de mare.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult