Xiaomi Mi Max anunţat oficial. Vine în trei variante cu 3 sau 4 GB memorie RAM

10.05.2016
Xiaomi Mi Max anunţat oficial. Vine în trei variante cu 3 sau 4 GB memorie RAM

Xiaomi a lansat în sfârşit mult aşteptatul phablet Mi Max, cel mai mare dispozitiv de acest gen al companiei. Dezvăluiorea a avut loc la Beijing, în cadrul unui eveniment dedicat, telefonul fiind momentan confirmat doar pentru piaţa din China. Noul Mi Max va fi livrat în două variante şi va fi disponibil la un preţ accesibil pentru hardware-ul inclus.

Mi Max vine într-o variantă de bază echipată cu chipset Snapdragon 650, 3 GB memorie RAM şi 32 GB spaţiu de stocare intern. Acesta este identic la exterior cu varianta superioară, oferind acelaşi display de 6,44” cu rezoluţie Full HD şi acumulator de 4850 mAh, funcţionalitate dual-SIM, senzor de amprentă şi cameră foto de 16 megapixeli cu focalizare prind detecţie de faţă. Modelul superior vine însă cu chipset Snapdragon 652, 3 GB memorie RAM şi 64 GB spaţiu de stocare, în timp ce versiunea de top vine cu 4 GB memorie RAM, respectiv 128 GB spaţiu de stocare.

La exterior, Xiaomi Mi Max va măsura 173,1 x 88,3 x 7,5 mm, dimensiuni destul de mici, în comparaţie cu mărimea display-ului. Carcasa de pe spatele dispozitivului este realizată din aluminiu, întregul dispozitiv fiind încapsulat într-un design monobloc, fără posibilitatea de a înlocui bateria. Ambele modele vor fi dispnibile în culorile auriu, argintiu şi gri.

Preţul pentru varianta de bază a lui Mi Max va fi de 1.500 yuan (aproximativ 230 de dolari), în timp ce modelul superior porneşte de la 1.700 yuan (260 de dolari) pentru modelul cu stocare de 64 GB, iar modelul de top va costa 2000 yuan, adică 305 dolari.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult