Xiaomi Mi Max – un phablet foarte subţire, dar cu baterie mare

05.05.2016
Xiaomi Mi Max - un phablet foarte subţire, dar cu baterie mare

Surprins într-o primă serie de imagini, noul phablet de 6.4” creat de Xiaomi pare o alegere interesantă pentru fanii telefoanelor cu ecran mare. Pregătit pentru lansare în pieţele asiatice, Xiaomi Mi Max atrage prin construcţia integral metalică, elegantă şi foarte suplă pentru un smartphone echipat cu baterie de 4500 mAh.

Xiaomi Mi Max

Propus cu preţul de 199 dolari, telefonul pune la dispoziţie un ecran de 6.4” cu tehnologie IPS şi rezoluţie 1080p, încadrat de o ramă foarte îngustă şi asistat cu butoane capacitive la partea de jos. La interior, Mi Max ascunde o configuraţie cu 2GB memorie RAM şi chipsetul Snapdragon 650, oferind CPU hexa-core şi un GPU cu nucleu Adreno 510. Aparent, va exista şi o versiune cu 3GB memorie RAM şi 32GB memorie internă, oferită la un preţ ceva mai mare.

Spatele carcasei adăposteşte senzorul de amprente şi o cameră foto de 16MP, asistată cu blitz dual-LED. Deasupra ecranului mai găsim o a doua cameră foto de 5MP, pentru amatorii de selfie-uri.

Ferm instalat în carcasa nedemontabilă, acumulatorul de 4500 mAh duce greutatea finală 200 grame, nu foarte mare pentru un smartphone în carcasă metalică şi cu ecran de peste 6”.

Vezi şi AnTuTu: Xiaomi Mi5 este cel mai performant smartphone de până acum

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult