Xiaomi Mi Mix II este deja în lucru, confirmă un oficial al companiei

17.02.2017
Xiaomi Mi Mix II este deja în lucru, confirmă un oficial al companiei

În ciuda preţului său piperat, smartphone-ul cu ecran fără margini Xiaomi Mi Mix a fost bine primit de către public, motivând compania să lucreze din timp la un succesor cu design si dotări chiar mai bune.

Potrivit CEO-ului Xiaomi, Lei Jun, următoarea generaţie a smartphone-ului Xiaomi Mi Mix este pregătită de inginerii companiei sub ghidarea designerului francez Philippe Starck, explorând modalităţi pentru a transpune în realitate noi concepte şi inovaţii.

Aşteptat cu numele Mi Mix II, noul smartphone va avea un ecran care acoperă 93% din partea frontală a carcasei. Spre comparaţie, actualul model Xiaomi Mi Mix are un raport ecran/carcasă de 91.3%, rezultând o ramă nu foarte lată dar oarecum inestetică la partea de jos a carcasei.

Xiaomi pregăteşte şi un design având întreaga faţă a telefonului acoperită de ecran, însă pentru asta ar putea fi necesare încă una sau chiar mai multe revizii hardware. Între timp, Xiaomi Mi Mix II ar putea fi primul smartphone complet lipsit de butoane fizice pe carcasă.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult