Xiaomi MI5s – primele imagini detaliate, publicate înaintea lansării oficiale

26.09.2016
Xiaomi MI5s - primele imagini detaliate, publicate înaintea lansării oficiale

Noul vârf de gamă Xiaomi, Mi5s ar trebui să fie disponibil în ofertele magazinelor asiatice înainte de finalul acestei luni, compania trimiţând invitaţii pentru un eveniment de lansare ce va avea loc chiar în cursul zilei de mâine.

Aşteptat sub lumina reflectoarelor în data de 27 septembrie, noul smartphone Xiaomi Mi5s poate fi admirat deja într-o serie de imagini detaliate, afişând un design vădit inspirat de produsele rivalului Apple.

Xiaomi Mi5s se prezintă în versiuni pe alb şi negru, echipat cu o tastă Home în stilul iPhone 7, având conturul iluminat.

Pregătit şi în două versiuni, Xiaomi Mi5s va avea şi o variantă Plus echipată cu 6 GB memorie RAM şi nu mai puţin de 256 GB spaţiu de stocare intern. Nu lipseşte nici modulul dual-camera observat deja la seria iPhone 7, întors pe verticală pentru a face loc unui blitz LED. În afara camerei foto de 16MP, lista dotărilor este completată cu un acumulator de 3490 mAh, pus în slujba unui chipset Snapdragon 821.

Pentru detalii complete şi preţurile la vânzare va trebui să aşteptăm însă evenimentul oficial de lansare, pregătit pentru data de 27 septembrie.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult