Xiaomi Mi6X – specificaţii neoficiale

02.04.2018
Xiaomi Mi6X - specificaţii neoficiale

Succesorul lui Xiaomi Mi 5X şi-a făcut apariţia în catalogul autorităţii de certificare TENAA, ilustrat cu principalele specificaţii.

Încadrat la gama mid-range, Mi 6X vine echipat cu un ecran de 5.99” de tip IPS, având rezoluţie FHD+ (2160×1080 pixeli). Configuraţia este centrată în jurul chipsetului Snapdragon 626, preluat şi de alte produse recente ca Moto Z2 Play şi Vivo V9, oferind un CPU octa-core cu frecvenţă de până la 2.2 GHz.

Xiaomi Mi 6X dispune de 4GB memorie RAM, 64GB spaţiu de stocare şi o cameră foto duală cu rezoluţie 20MP + 8MP, optimizată pentru sensibilitate crescută în condiţii de luminozitate redusă, graţie folosirii unor lentile cu deschidere f/1.8. Deasupra ecranului găsim încă o cameră foto cu rezoluţie 20MP, de această dată având  un singur grup de lentile cu deschidere f/2.0.

Xiaomi va livra noul smartphone împreună cu versiunea Android 8.1 Oreo, personalizată cu interfaţa MIUI 9.5 şi colecţia obişnuită de aplicaţii preinstalate. Cumpărători europeni vor avea la dispoziţie şi o versiune „internaţională” a lui Xiaomi Mi 6X/A2, livrată cu o ediţie Android nemodificată şi pachetul standard de aplicaţii Android livrate de Google.

Nu este clar când va veni anunţul oficial şi nici preţul la care va fi disponibil la raft, însă având în vedere că Xiaomi Mi A1 a venit în Europa cu preţul de 200 euro, probabil că nici succesorul său nu va fi foarte departe, în ciuda upgrade-urilor primite.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult