Xiaomi pregătește lansarea Redmi 11A, probabil telefonul Android care se va vinde cel mai bine în 2022

13.11.2022
Xiaomi pregătește lansarea Redmi 11A, probabil telefonul Android care se va vinde cel mai bine în 2022

Telefoanele Redmi A sunt unele dintre cele mai bine vândute modele din lume în fiecare an. Xiaomi reușește de fiecare dată să creeze telefoane ieftine și bine dotate, care par să fie extrem de populare în special în Asia, unde prețul mic este probabil cel mai important considerent atunci când alegi un telefon. Baza de date TENAA, care testează electronice pentru aprobare în China, a dezvăluit acum primele imagini și specificațiile hardware ale modelului Redmi 11A, modelul care va domina, cel mai probabil, anul viitor topurile de vânzări.

Redmi 11A  va integra hardware destul de performant pentru un telefon de „100 și ceva” de euro

TENAA listează Redmi 11A de la Xiaomi drept modelul 22120RN86C. Acesta este un model de medie, cu o construcție de plastic, similară cu cea a modelelor Redmi 10A și 10C. Telefonul integrează un ecran mare, de 6,7”, dar acesta vine doar cu rezoluție HD, adică 1.650 x 720 pixeli. De asemenea, telefonul este greu, chiar și în comparație cu multe flagship-uri: 195 de grame.

Totuși, la dimensiuni mari și greutate ridicată, sunt adăugate componente care ar putea asigura o autonomie mare. Acesta folosește un procesor octa-core la 2 GHz, nespecificat, dar probabil ceva cu performanță de medie și consum mic. Astfel, acumulatorul de 5.000 mAh ar putea să alimenteze telefonul pentru cel puțin două zile la o singură încărcare.

Alte aspecte interesante sunt configurațiile hardware, cu 2, 4, 6 sau 8 GB RAM, deci o gamă largă de opțiuni, și variante cu 32, 64, 128 și 256 GB stocare internă. Aceste lucruri sugerează faptul că prețul între cel mai ieftin și cel mai scump model va fi foarte diferit. Toate modelele vor avea însă o cameră de 50 megapixeli pe spate, o cameră de 5 megapixeli pe față și un senzor de amprentă pe partea din spate, integrat cumva în insula camerelor foto.

Prețul de bază este așteptat în zona de 100 de euro sau puțin mai mult, așa că sunt puține lucruri pe care le vom putea reproșa acestui model dacă se lansează cu tot acest hardware integrat.

sursa: Slashleaks

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult