Xiaomi pregăteşte Redmi Note 8 Pro ca un smartphone de gaming, compatibil cu accesorii detaşabile şi prevăzut cu sistem avansat de răcire

23.08.2019
Xiaomi pregăteşte Redmi Note 8 Pro ca un smartphone de gaming, compatibil cu accesorii detaşabile şi prevăzut cu sistem avansat de răcire

Asociat până acum cu telefoane de buget, brandul Xiaomi Redmi pare că va include şi modele de gaming adresate cumpărătorilor cu buget mai puţin permisiv.

Motorizat de chipsetul G90T special dezvoltat de MediaTek pentru telefoane de gaming low-cost, Redmi Note 8 Pro promite un nivel de performanţă comparabil produselor Huawei motorizate de chip-ul Kirin 810 şi mult peste nivelul unui telefon din gama main-stream bazat pe Snapdragon 710.

Testat deja la stadiul de prototip, Redmi Note 8 Pro se prezintă într-o carcasă elegantă cu forme rotunjite şi finisaje cu aspect de sticlă. Înălţat peste profilul capacului, sistemul quad-camera vizibil pe spatele carcasei are ca element central un senzor de 64MP capabil să obţină instantanee la rezoluţie de 9248×6936 pixeli, teoretic oferind cu 34% mai multe detalii decât o cameră foto de 48MP.

Echipată cu încă trei senzori de imagine pentru captură în modurile zoom, ultrawide şi portret, camera foto acoperă scenariile tipice de utilizare fără compromisuri majore la partea de calitate a imaginii.

Potrivit informaţiilor neconfirmate oficial, Redmi Note 8 Pro va include night-mode pentru obţinerea pozelor în condiţii de luminozitate redusă. Tehnologia funcţionează prin combinarea a patru pixeli adiacenţi pentru maximizarea sensibilităţii la lumină, imaginile generate la rezoluţie 16MP având un nivel de zgomot mult diminuat.

Xiaomi a confirmat deja lansarea modelului Redmi Note 8 Pro pentru data de 29 august, iniţial pentru piaţa din China. Deocamdată, nu sunt disponibile informaţii privind lansarea acestui produs şi în piaţa europeană.

 

Tags:
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult