Xiaomi prezintă noua ofertă de telefoane mid-range, compusă din modelul Redmi 4A, Redmi 4 şi vârful de gamă Redmi 4 Pro

07.11.2016
Xiaomi prezintă noua ofertă de telefoane mid-range, compusă din modelul Redmi 4A, Redmi 4 şi vârful de gamă Redmi 4 Pro

Xiaomi continuă diversificarea ofertei de telefoane cu Android lansând nu mai puţin de 3 modele mid-range din gama Redmi 4.

Oferit cu preţul de 74 dolari, modelul de bază Xiaomi Redmi 4A pune la dispoziţie un ecran HD de 5” şi chipsetul Snapdragon 425, ajutat cu 2GB memorie RAM. Telefonul echipat cu 16GB memorie internă mai oferă o cameră foto de 13MP şi un acumulator de 3120 mAh, destul de generos pentru un smartphone echipat doar cu un chipset entry-level puţin consumator de energie.

Cu preţ de 104 dolari, modelul standard Xiaomi Redmi 4 pare o alegere mai interesantă. Smartphone-ul face trecerea la chipsetul Snapdragon 430 ceva mai performant şi primeşte în plus un acumulator de 4100 mAh, care ar trebui să asigure cel puţin două zile de utilizare fără griji.

Deşi urcă preţul la 130 dolari, vârful de gamă Redmi 4 Pro ar putea fi cea mai bună alegere, pentru doar 30 dolari oferind ecran de 5” Full HD şi 3 GB memorie RAM, 32GB memorie internă şi acelaşi acumulator de 4100 mAh.

Toate cele trei dispozitive sunt livrate în carcasă metalică cu design unibody, finisat pentru a oferi o experienţă la nivel de calitate premium. De asemenea, dispozitivele vin echipate cu senzor de amprente ca dotare standard, instalat în spatele ecranului.

Potrivit zvonurilor, Xiaomi nu a încheiat încă şirul lansărilor, cel puţin încă un dispozitiv urmând să se alăture familiei de telefoane Redmi.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult