Xiaomi promite trei ani de actualizări de sistem pentru modelele 11T și 11T Pro

09.09.2021
Xiaomi promite trei ani de actualizări de sistem pentru modelele 11T și 11T Pro

Xiaomi încă nu a anunțat oficial modelele 11T și 11T Pro, însă deja vorbește despre noua sa serie de telefoane high-end. Producătorul chinez a dezvăluit că, pentru prima dată, telefoanele sale vor primi actualizări de sistem pentru trei ani, alături de patru ani de actualizări de securitate. Asta pune compania pe același nivel de suport software precum Samsung, OnePlus și alți producători care au anunțat recent mișcări similare.

Xiaomi 11T va fi prima serie a companiei care va beneficia de suport software extins

Din păcate pentru fanii Xiaomi, compania se angajează să ofere suport software extins pentru telefoanele sale doar începând cu lansarea seriei 11T. Modelele lansate anterior, chiar și cele din seriile Mi 11 sau Mi 10, care sunt în continuare smartphone-uri destul de recente și performante, nu vor fi supuse acestui program de actualizări. Acest lucru s-ar putea schimba însă în viitor, întrucât compania spune că ia în calcul acest lucru. Totuși, nu poate promite că va putea oferi suport pe termen lung pentru toate dispozitivele lansate.

Compania spune că motivul pentru care a început să ofere acest suport software extins este durata de utilizare medie a unui smartphone, care a crescut în ultimii ani. Astfel, utilizatorii se vor bucura de securitate îmbunătățită și funcții noi pentru o perioadă mai lungă de timp, probabil mai apropiată de întreaga durată de timp în care telefonul va fi în uz.

xiaomi

Modelele Xiaomi 11T sunt așteptate cu chipset-uri MediaTek Dimensity 1200 și Snapdragon 888 (pentru varianta Pro), ecrane la 120 Hz, încărcare rapidă de până la 120W și camere performante. Lansarea este așteptată pe data de 15 septembrie, a doua zi după evenimentul de lansare Apple.

sursa: Slashgear

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult