Xiaomi Redmi Note 7 Pro primeşte imagini de prezentare şi specificaţii înainte de lansarea oficială

27.02.2019
Xiaomi Redmi Note 7 Pro primeşte imagini de prezentare şi specificaţii înainte de lansarea oficială

Redmi Note 7 Pro va avea debutul în China peste numai o zi, urmând să ia drumul magazinelor europene ceva mai târziu.

Încadrat la gama mid-range, Redmi Note 7 Pro vine echipat cu procesor octa-core la 2.0 GHz, zvonuri anterioare sugerând folosirea chipsetului Snapdragon 660. Telefonul va fi oferit în variante 3GB/32GB, 4GB/64GB şi 6GB/128GB memorie. Spaţiul de stocare inclus poate fi suplimentat cu până la 256GB, apelând la un card de memorie microSD.

Carcasa din sticlă şi metal are dimensiuni 159.2 x 75.1 x 8.1 mm şi adăposteşte un acumulator de 3900 mAh, ridicând greutatea finală la un respectabil 186 grame. Xiaomi a ales pentru noul model Redmi un ecran LCD de 6.3 inch, decupat la partea de sus după modelul „picătură”. Acesta foloseşte rata de aspect 19.5:9 şi rezoluţie 2340×1080 pixeli.

Pe spatele carcasei găsim un modul dual camera cu rezoluţie 48MP+13MP, blitz dual-led şi senzorul de amprente poziţionat central. Lista dotărilor este completată cu transmiţător infraroşu pentru rolul de telecomandă.

Echipat cu versiunea Android 9 Pie preinstalată, Xiaomi Redmi Note 7 Pro va putea comandat în versiune de culoare roşie, neagru, albastru, roz, alb, verde, mov şi gri, toate având finisajul iridescent care îşi modifică aspectul în funcţie de lumina ambiantă. Din păcate, preţurile la vânzare nu sunt cunoscute, deocamdată.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult