Urmărește live prezentarea Xiaomi Redmi Note 9 Pro. Go4it îi invită pe Bianca Adam, Cristiana Oprea și Dragoș Boeru la o testare „extremă”

23.06.2020
Urmărește live prezentarea Xiaomi Redmi Note 9 Pro. Go4it îi invită pe Bianca Adam, Cristiana Oprea și Dragoș Boeru la o testare „extremă”

Astăzi, 23 iunie, începând cu ora 20:00, Go4it te invită la o prezentare live a smartphone-ului Xiaomi Redmi Note 9 Pro, testat la extrem. Cătălin Nițu, redactor șef go4it.ro, va prezenta telefonul și va discuta cu cei trei invitați ai săi, cărora le-a dat challenge-ul de a testa noul telefon „fără milă”. Este vorba despre Bianca Adam (Tequila), unul dintre cei mai populari vloggeri din România, Cristiana Oprea (Emoticar), pilot de raliu și blogger și Dragoș Boeru, skydiver și membru fondator TNT Brothers.

Cum poți urmări prezentarea Xiaomi Redmi Note 9 Pro live

În cadrul prezentării veți avea ocazia de a vedea o prezentare completă a lui Xiaomi Redmi Note 9 Pro, dar veți afla și cum au testat cei trei invitați telefonul. Bianca Adam este pasionată de skateboarding, Cristiana participă la curse de raliu, iar Dragoș face salturi cu parașuta din avion. Este destul de evident ce materiale video au realizat cei trei folosind telefonul.

Livestream-ul va fi găzduit pe canalul de YouTube go4it, unde găsiți de obicei clipurile noastre video. Puteți urmări transmisia atât de pe site-ul YouTube, în aplicația de mobil sau smart TV, dar și aici, pe go4it.ro. Am atașat la acest articol un player video care va porni cu doar câteva minute înainte de start.

Pentru cei care nu știu nimic despre Redmi Note 9 Pro, aflați că este cel mai nou smartphone mid-range de la Xiaomi, care promite o experiență de utilizare premium. Acesta este construit din sticlă și are un sistem de camere cu patru senzori. Cel principal oferă o rezoluție de 64 megapixeli. Acumulatorul telefonului are o capacitate de 5.020 mAh și este compatibil cu încărcare rapidă la 30W.

Acest model nu este doar foarte bine dotat, ci și foarte bine poziționat pe piață. Xiaomi Redmi Note 9 Pro este disponibil în România la un preț care pornește de la 1.299 lei pentru varianta cu 64 GB stocare. Modelul superior, cu 128 GB stocare costă 1.399 lei.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News