Xperia XZ Premium este unul dintre cele mai rezistente telefoane Sony de până acum

11.07.2017
Xperia XZ Premium este unul dintre cele mai rezistente telefoane Sony de până acum

Bine protejat împotriva pătrunderii de apă şi praf, Xperia XZ Premium a reuşit să impresioneze şi în testele de anduranţă gândite de specialiştii JerryRigEverything, demonstrând o construcţie solidă şi cu finisaje durabile.

Pentru început, cei care plănuiesc să „lumineze” ecranul telefonului mobil folosind bricheta de buzunar ar trebui să ştie că ecranul LCD cu rezoluţie 4K şi tehnologie HDR rezistă până la 10 secunde contactului cu flacăra deschisă, fără a suferi daune permanente. Cu mai multă relevanţă pentru utilizare normală, testul de rezistenţă aplicat panourilor din sticlă de pe ecran şi spatele carcasei relevă protecţie excelentă împotriva contactului cu obiecte ascuţite (ex cheile din buzunar, lama unui cuţit, monede).

Totuşi, rama laterală din plastic se poate zgâria destul de uşor, fapt ce recomandă folosirea unei carcase de protecţie.

Ajungând la temutul bend test, carcasa lui Xperia XZ Premium s-a dovedit mult mai rezistentă decât cea a vârfului de gamă anterior, împiedicând spargerea ecranului sau alte daune care să compromită funcţionarea dispozitivului

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult