Xperia XZ3 apare în imagini neoficiale. Pare să fie un upgrade minor faţă de XZ2

25.07.2018
Xperia XZ3 apare în imagini neoficiale. Pare să fie un upgrade minor faţă de XZ2

Seria Xperia XZ2 de la Sony a fost un pas în direcţia corectă, Sony schimbând în sfârşit vechiul design al telefoanelor sale cu ceva mai modern. Se pare că XZ3 va merge în aceeaşi direcţie, împrumutând câteva elemente de la concurenţii din piaţă. Nu vă aşteptaţi însă la o schimbare radicală, ci doar o rafinare a liniilor de pe XZ2. Avem astfel primele imagini neoficiale cu telefonul, ceea ce sugerează că în curând ne-am putea aştepta şi la un anunţ oficial.

Xperia XZ3 nu a ajuns încă din urmă alte dispozitive de pe piaţă la capitolul design. În timp ce majoritatea se concentrează pe eliminarea ramei de sub şi de deasupra display-ului, Sony nu face nimic în această privinţă. Spatele care era foarte curbat pe XZ2 este acum puţin mai plat, probabil ajutând astfel la reducerea grosimii telefonului.

Cea mai mare diferenţă este însă faptul că ecranul este curbat pe margini, asemeni dispozitivelor Samsung din ultimii câţiva ani, ceva ce am mai văzut de curând pe Nokia 8 Sirocco. În continuare însă, modelul XZ3 nu pare să beneficieze de o cameră duală, de un jack audio şi nici de o poziţionare naturală a senzorului de amprentă.

Având în vedere că lansarea ar putea avea loc în următoarele 2 luni, cel mai probabil la IFA 2018, Xperia XZ3 ar putea rămâne „blocat” pe hardware-ul intern pe care l-a oferit şi XZ2, camera foto putând fi actualizată cu noii senzori anunţaţi recent. Vorbim despre un chipset Snapdragon 845, 6 GB memorie RAM şi un display Full HD+ de 5,7” pe format 18:9.

Imaginile sunt randări 3D realizate de OnLeaks, care a publicat în trecut şi alte fotografii neoficiale cu telefoane încă nelansate.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult