ZenFone 2 Laser, disponibil în România

Adresate utilizatorilor cu buget mediu, telefoanele ASUS ZenFone 2 Laser pun la dispoziţie o cameră foto PixelMaster de 13 MP, prevăzută cu autofocalizare asistată cu laser şi lentile cu deschidere f/2.0. Tehnologia laser promite focalizarea automată în numai 0.3 secunde, reducând întârzierea ce apare între apăsarea butonului-declanşator şi obţinerea efectivă a unei poze. Modul Low Light al camerei PixelMaster foloseşte o tehnologie de contopire a pixelilor pentru a capta pe timp de noapte sau în zonele slab iluminate fotografii cu 400% mai luminoase.

Pe piaţa românească vor fi disponibile modelele cu ecrane de 5˝ (ZE500KL) şi 5.5˝ (ZE550KL), echipate cu sticlă de protecţie Corning Gorilla Glass 4 pentru durabilitate şi protecţie la zgâriere. Ecranul de tip IPS oferă densitate 267 ppi şi unghiuri de vizualizare de 178 de grade. Rezultatul este obţinut apelând la tehnologia Full Lamination cu ASUS TruVivid, permiţând folosirea unui display mai subţire care înglobează senzorul touch.

ASUS ZenFone 2 Laser

Ambele variante ZenFone 2 Laser folosesc un chipset Qualcomm din seria Snapdragon 410 (CPU quad-core pe 64 biţi), ajutat cu 2 GB RAM. Lista specificaţiilor este completată cu 16 GB memorie internă şi slot microSD, conectivitate LTE cat 4, Bluetooth 4.0 şi WiFi N, receptor GPA/GLONASS şi cameră frontală de 5MP. Carcasa în greutate de 140 grame pentru modelul cu ecran de 5˝ şi 170 grame pentru cel de 5.5˝ ascunde un acumulator Li-Polymer demontabil, cu o capacitate de 2070 mAh, respectiv 3000 mAh.

ZenFone 2 Laser oferă abilitatea de a personaliza complet interfaţa grafică conform propriului stil şi a preferinţelor de utilizare, incluzând lansatorul de aplicaţii, temele, caracterele, icoanele şi multe altele. Interfaţa ZenUI include numeroase funcţii şi aplicaţii extra: ZenMotion, SnapView şi Kids Mode, alături de pachetele Trend Micro şi ZenUI Instant Updates, pentru securitate.

ASUS ZenFone 2 Laser

Telefoanele ASUS ZenFone 2 Laser sunt disponibile în România la preţuri cuprinse între 899 lei şi 1049 lei (TVA inclus), în funcţie de versiune.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult