ZenFone 7 ar putea fi cel mai ieftin telefon cu Snapdragon 865+

19.08.2020
ZenFone 7 ar putea fi cel mai ieftin telefon cu Snapdragon 865+

ASUS se pregătește să prezinte oficial noul ZenFone 7, însă nimeni nu se aștepta ca noul telefon să fie și atât de ieftin. Noi zvonuri despre acest model sugerează că acesta ar putea fi unul dintre cele mai ieftine dispozitive cu hardware de top, compania taiwaneză reușind să integreze cele mai puternice procesoare de pe piață în aceste dispozitive la preț cerut de alții pe modele mid-range. Se pare că strategia folosită anul trecut a avut succes, iar ZenFone 7 va continua în direcția modelului ZenFone 6.

Configurația hardware ZenFone 7 sugerează că este un telefon puternic și ieftin

Chiar dacă nu știm dacă acest dispozitiv va fi sau nu echipat din nou cu o cameră rotativă, care să ofere aceleași obiective și senzori atât pe spate cât și pe față, acum avem primele informații despre configurația hardware a modelului ZenFone 7. Sursa acestor informații este Roland Quandt de la WinFuture, care aproape întotdeauna publică informații neoficiale corecte. Totuși, acestea sunt în continuare considerate zvonuri, întrucât nu vin pe căi oficiale.

Quandt susține că noul ZenFone 7 va fi echipat cu un chipset Snapdragon 865+, noua revizie hardware a celor de la Qualcomm, alături de un acumulator de 5.000 mAh. Acesta ar putea fi livrat în trei variante: una de bază cu 6 GB RAM și 128 GB stocare la 499 euro, cu 8 GB RAM și 256 GB stocare la 549 euro și o versiune superioară cu 16 GB memorie RAM. Prețul pentru acel model nu este cunoscut încă, dar ar putea fi cu 50 sau 100 euro mai mare decât al modelului de 8 GB.

Alte caracteristici ar fi prezența unui jack de 3,5 mm pentru căști, încărcare rapidă la 30W și un software Android aproape complet „curat”, așa cum l-a creat Google. Nu avem însă informații despre camerele telefoanelor, însă dacă tradiția de anul trecut va fi păstrată, este posibil să avem de a face cu un sistem de camere similar cu cel de pe ROG Phone 3, cu un senzor principal de 64 megapixeli.

De asemenea, display-ul nu este cunoscut. La acest preț, ne așteptăm din nou la un ecran LCD, cu un senzor de amprentă integrat probabil pe spatele telefonului sau pe laterală, în butonul power. ASUS ar putea însă să ne surprindă cu un ecran OLED, care ar fi impresionant la prețuri de la 499 euro.

via Phone Arena

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult