ZenFone 7 în primele imagini: cameră „flip” triplă și jack pentru căști lipsă

24.08.2020
ZenFone 7 în primele imagini: cameră „flip” triplă și jack pentru căști lipsă

ASUS va prezenta oficial ZenFone 7 pe 26 august, dar până atunci primim noi detalii despre telefon. În primul rând, avem în sfârșit imagini cu un design general, dezvăluit de un producător de accesorii, care confirmă câteva informații despre telefon. Apoi, avem cutia oficială a dispozitivului, care confirmă încă o dată configurația hardware pe care ZenFone 7 o va oferi, cu tot cu informații despre cameră. Chiar dacă nu avem prețuri oficiale, vestea că ar putea porni de la un preț de numai 499 euro este îmbucurătoare. Un element de pe ZenFone 6 nu a ajuns însă și pe ZenFone 7.

Configurația hardware a noului ZenFone este în ton cu modelele de top ale altor producători

Modelul de bază ZenFone 7 va fi echipat cu un ecran de 6,67” conform imaginilor cu cutia telefonului. Acesta va oferi rezoluție Full HD+ și va folosi un panel IPS la 60 Hz. Din acest punct de vedere, nu avem parte de un upgrade major față de modelul de anul trecut. Diferența va fi însă la interior, unde întâlnim un Snapdragon 865 cu modem și antene 5G, alături de 8 GB memorie RAM și 128 GB stocare internă în varianta prezentată.

De asemenea, se pare că ASUS va livra telefonul cu o husă în pachet, cel puțin Asia, fiind menționat un „bumper” pe cutie. ZenFone 7 dispune de o cameră cu trei senzori, la fel ca ROG Phone 3. Senzorii au rezoluții de 64 megapixeli (wide), 12 megapixeli (ultra-wide) și 8 megapixeli (zoom).

Cum arată ZenFone 7 și care sunt diferențele față de ZenFone 6: cameră triplă, senzor de amprentă nou

Design-ul lui ZenFone 7, din primele imagini neoficiale, pare să fie inspirat de ZenFone 6, dar cu mici diferențe. În primul rând, senzorul de amprentă de pe partea din spate a fost mutat pe laterala din dreapta, fiind integrat în butonul power. Apoi, sistemul de camere „flip” rotativ are acum trei senzori și lentile, față de cele două camere de pe ZenFone 6.

Nu în ultimul rând, este evident din imaginile cu husa unul ZenFone 6 faptul că telefonul nu mai beneficiază de un jack de 3,5mm pentru căști. Un singur port USB-C este amplasat în partea de jos a dispozitivului.

Alături de ZenFone 7, ASUS ar putea anunța și modelul ZenFone 7 Pro, echipat cu un chipset Snapdragon 865+ și probabil câteva alte îmbunătățiri la alte capitole.

sursa: Phone Arena

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult