Smartphone-ul de gaming ROG Phone 3 Strix Edition este disponibil în România

07.08.2020
Smartphone-ul de gaming ROG Phone 3 Strix Edition este disponibil în România

ROG Phone 3 Strix Edition, modelul mai accesibil al celui mai nou smartphone de gaming de la ASUS Republic of Gamers, este disponibil în România.

Smartphone-ul include chipset Snapdragon 865, 8 GB memorie RAM, capacitate de stocare internă de 256 GB și baterie de 6.000 de mAh.

ROG Phone 3 dispune de ecran AMOLED cu diagonală de 6.59” (rezoluție de 2.340 x 1.080 pixeli), rată de refresh de 144 Hz și timp de răspuns de 1 ms. Senzorul de amprentă este încorporat în display.

Pe spate, smartphone-ul are sistem triple-camera: cameră principală de 64 MP, ultrawide (125°) de 13 MP și macro de 5 MP. Camera frontală, pentru selfie-uri, are senzor de 24 MP.

Smartphone-ul include sistemul AirTrigger 3, care permite controlul în jocuri prin atingerea senzorilor haptici de pe marginile telefonului. Acesta include acum și un senzor de mișcare, care le oferă gamerilor mai multe modalități de a controla acțiunea, fără a atinge dispozitivul.

Un smartphone foarte puternic, dar lipsesc câteva caracteristici notabile

ASUS ROG susține că a îmbunătățit sistemul de răcire, numit acum GameCool 3. Acesta are o cameră de vaporizare 3D reproiectată și o peliculă de grafit mare în spatele ecranului, pentru a maximiza transferul de căldură.

De pe smartphone lipsesc jack-ul audio universal de 3,5 mm, tehnologia de încărcare wireless și un rating pentru rezistență la praf și apă.

ASUS oferă accesoriul AeroActive Cooler 3, care are un conector USB-C pass-through, un jack audio de 3,5 mm și un nou suport care permite amplasarea telefoanelor pe un birou sau pe o masă.

ROG Phone 3 Strix Edition are, în România, un preț recomandat de 4.000 de lei, cu taxe incluse.

Foto: ASUS

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult