ZTE a lansat Nubia N1, un nou mid-range premium accesibil

05.07.2016
ZTE a lansat Nubia N1, un nou mid-range premium accesibil

ZTE pare să ofere o importanţă deosebită seriei de smartphone-uri Nubia, însă cel mai nou membru al acestei „familii”, modelul N1, nu a primit un anunţ prea special. Posibil ca ZTE să încerce să se concentreze pe promovarea variantelor Z, din gama high-end, şi nu atât de mult pe variantele mid-range precum N1. Cu toate acestea, telefonul pare să fie echipat cu hardware atractiv, având în vedere preţul de la raft.

Noul Nubia N1 este realizat în jurul unui display IPS de 5,5” cu rezoluţie Full HD, o componentă deja standard pentru smartphone-urile din gama mid-range premium. Acesta este bazat pe platforma Helio P10 de la MediaTek, un chipset cu procesor octa-core cu performanţă ridicată. 3 GB memorie RAM şi 32 GB spaţiu de stocare sunt de asemenea integraţi pe placa de bază a dispozitivului, însă utilizatorii vor putea adăuga carduri microSD în cazul în care au nevoie de mai mult.

Fiind un smartphone mid-range premium, acesta este realizat din sticlă şi aluminiu, însă acest lucru înseamnă că bateria nu poate fi schimbată de utilizator. Din fericire, aceasta este de capacitate foarte mare (5.000 mAh), ZTE promiţând trei zile de autonomie. Camerele foto beneficiază de senzori cu rezoluţie de 13 megapixeli, în timp ce pe spate este integrat şi un senzor de amprentă.

Nubia N1 este disponibil în China la preţul de 1699 yuan, echivalentul a 255 de dolari americani. ZTE lansează de obicei noile sale modele în ţara mamă, după care extinde disponibilitatea şi în Europa şi Statele Unite ale Americii. Cu puţin noroc, vom putea cumpăra noul Nubia Z1 în lunile următoare şi din magazinele europene.

Citeşte şi Nubia Z11, cel mai avansat smartphone ZTE de anul acesta va fi dezvăluit în curând

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult
Recomandare video