ZTE anunţă Grand Memo II LTE, un telefon-gigant de 6″ şi o grosime de 7,2 milimetri

ZTE anunţă Grand Memo II LTE, un telefon-gigant de 6

Producătorul chinez ZTE a sosit la Barcelona cu noul său telefon-gigant Grand Memo II LTE, un produs care încearcă să împace diagonalele mari cu configuraţiile mid-range în scopul obţinerii unui preţ final cât mai atrăgător pentru cei aflaţi în căutarea unui ecran spaţios.

Noul terminal Grand Memo II LTE este urmaşul modelul Grand Memo care a fost lansat în primăvara anului trecut, acesta ajung acum la o diagonală de 6”. ZTE a folosit un panou IPS care foloseşte tehnologia de ajustare dinamică a consumului CABC şi este acoperit cu Gorilla Glass 3, însă controlul costului de producţie îşi spune cuvântul, şi acesta oferă o rezoluţie de numai 1280 x 720 pixeli.

ZTE Grand Memo II LTE - Android 4.4 şi o interfaţă proprietară

ZTE a acordat o atenţie deosebită carcasei, acesta remarcându-se prin designul elegant, grosimea de numai 7,2 milimetri, spatele confecţionat din fibră de carbon şi rama îngustă a ecranului. Conform ZTE, ecranul terminalului Grand Memo II LTE acoperă 80 de procente din partea frontală, aceasta fiind cea mai ridicată cifră întâlnită până acum.

ZTE Grand Memo II LTE - un profil subţire

Platforma hardware este bazată pe un produs quad-core MSM8926 din familia Snapdragon 400, adică avem de-a face cu un procesor ARM Cortex-A7 la 1,2 Ghz şi un nucleu grafic Adreno 305. Acest cip este însoţit de 2 GB de memorie RAM, 16 GB de memorie internă extensibilă şi o baterie cu o capacitate de 3200 mAh care promite 16 ore de redare video.

ZTE Grand Memo II LTE oferă o cameră foto principală cu senzor BSI de 13 MP şi obiectiv cu diafragmă F/2.2, acesta fiind secondată de un partener frontal cu senzor de 5 MP. Producătorul afirmă că aplicaţia camerei foto va oferi opţiuni avansate de control, cum ar fi de pildă controlul manual al focalizării sau al sensibilităţii. Lista de specificaţii mai include o interfaţă wireless 802.11 a/b/g/n, Bluetooth 4.0, emiţător infraroşu şi modem radio LTE.

ZTE Grand Memo II LTE - ecran cu margini înguste

Grand Memo II LTE foloseşte Android 4.4, la care se adaugă interfaţa proprietară MiFavor UI 2.3. Terminalul va fi lansat iniţial în China în cursul lunii aprilie, Europa şi America de Nord urmând să-l primească imediat după aceea.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News