ZTE ne pregăteşte Grand S EXT, un terminal cu un design elegant

11.03.2014
ZTE ne pregăteşte Grand S EXT, un terminal cu un design elegant

ZTE a prezentat în cadrul expoziţiei Mobile World Congress 2014 un telefon-gigant care încearcă să împace un design elegant cu un ecran mare şi cu un preţ ceva mai accesibilă, însă celebrul producător nu intenţionează să se oprească aici. În ultimul s-a făcut observată atenţia tot mai ridicată pe care producătorii chinezi o acordă designului, eforturilor celor de la Huawei, OPPO sau Gionee urmând să li se alăture cândva şi un produs ZTE interesant: Grand S EXT.

În acest moment nu există nici un fel de detalii despre specificaţiile hardware, data de lansare sau preţul acestui viitor terminal ZTE, însă designul elegant al viitorului produs nu mai este un secret. Două imagini cu viitorul produs au fost publicate pe site-ul RedDot21, un portal care prezintă creaţiile candidaţilor la faimosul premiu de design Red Dot Award, iar acestea au atras imediat atenţia vizitatorilor.

După cum se observă din imaginile alăturate, ZTE Grand S EXT este un terminal elegant care va oferi o carcasă cu spate curbat şi linii fluide. Asemănător într-o oarecare măsură cu modelul HTC One, ZTE Grand S EXT va folosi, după cum specifică scurta descriere de pe site, o carcasă fabricată printr-o tehnologie numită Nano Molding Technology. Un proces de fabricaţie cu care ne-am mai întâlnit, acesta implică turnarea la cald a unor răşini polimerice pe un strat subţire de metal, cele două materiale fuzionând ulterior în momentul răcirii.

În urma acestui proces tehnologic rezultă un material care preia duritatea statului metalic de la exterior dar şi flexibilitatea stratului interior din material plastic. În plus, producător poate tipări pe stratul plastic şi diverse locaşuri sau sisteme de prindere pentru componentele interne, rezultând astfel şi o economie de volum.

Scurta descriere de pe site-ul RedDot21 specifică şi existenţa unui sistem de încărcare wireless, însă acestea sunt toate detaliile pe care le cunoaştem în acest moment.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News