Zvon: Samsung ar urma să renunțe la ecranele compacte pe gama Galaxy S25

19.03.2024
Zvon: Samsung ar urma să renunțe la ecranele compacte pe gama Galaxy S25

Una dintre modificările pe care Samsung le-a aplicat modelelor de bază din gama Galaxy S24, comparativ cu variantele anterioare S23, este dimensiunea ecranului, mărită la o diagonală de 6,2 inci de la 6,1 inci pe Galaxy S23. Ei bine, Naver, un blog sud-coreean, sugerează că anul viitor vom vedea o nouă creștere a ecranului de pe modelul de bază al familiei Samsung Galaxy S25: acesta ar urma să aibă o diagonală a ecranului de 6,36 inci.

Această mișcare ar aduce viitorul Galaxy S25 la aceleași dimensiuni cu modelul Xiaomi 14, care se bucură, la rândul său, de un ecran cu diagonala de 6,36 inci. De asemenea, există zvonuri conform cărora Apple va aduce, pentru modelul iPhone 16 Pro, un ecran cu aceeași diagonală: 6,36 inci. Și, având în vedere că Samsung livrează afișajele pentru mai mulți producători de smartphone-uri, inclusiv Apple, toate aceste zvonuri par să se îndrepte în aceeași direcție.

Galaxy S25, doar cu procesoare Exynos?

Alte zvonuri sugerează că întreaga familie de telefoane Samsung Galaxy S25 ar putea folosi cipuri de fabricație proprie Exynos – cel mai probabil Exynos 2500 – în toate regiunile, în detrimentul soluțiilor Qualcomm (S24 Ultra utilizează Snapdragon 8 Gen 3, în timp ce toate cele trei terminale Galaxy S23 utilizau Snapdragon 8 Gen 2).

De asemenea, se pare că modelele Samsung Galaxy S25 și S25+ vor utiliza același senzor de 50MP pentru camera principală pe care l-am întâlnit și în generațiile S23 și S24. Alte zvonuri, ce-i drept mai vechi, sugerează că Samsung va opta pentru un senzor principal nou de la Sony pentru familia S25.

Mai avem însă de așteptat pentru a afla care dintre aceste zvonuri se va adeveri: Samsung își lansează, de obicei, noile familii de flagship-uri la începuturile de an.

Sursa: GSMArena.com

Urmărește Go4IT.ro pe Google News