Zvon: Xiaomi pregătește lansarea modelelor Redmi Note 13 Turbo / Poco F6

29.03.2024
Zvon: Xiaomi pregătește lansarea modelelor Redmi Note 13 Turbo / Poco F6
Foto: Poco F5

Xiaomi, unul dintre cele mai populare brand-uri de telefoane în rândurile publicului din România, se pregătește de lansarea noului său model Redmi Note 13 Turbo (denumirea pentru piața locală din China, cel mai probabil), acesta urmând să fie comercializat la nivel global sub branding-ul Poco, cu denumirea Poco F6.

Redmi Note 13 Turbo / Poco F6 ar urma să aibă un ecran plat, fără margini curbate, și să fie motorizat de proaspăt anunțatul cip Qualcomm Snapdragon 8s Gen 3. Conform leak-urilor scăpate pe Internet, acest terminal va beneficia de încărcare ultra-rapidă la 90W, un pas înainte față de generația anterioară Poco F5, care se încărca la “numai” 67W.

Potrivit acelorași surse, Redmi Note 13 Turbo / Poco F6 va beneficia de un display cu rezoluție 1220p, Xiaomi urmând să primească aceste ecrane de la doi producători diferiți. Camera principală ar urma să utilizeze un senzor Sony IMX882 de 50 MP, în timp ce camera selfie va folosi un senzor de 20 MP.

Bateria, la rândul său, ar urma să aibă o capacitate generoasă, de 5000 mAh. Rămâne de văzut dacă Xiaomi va livra și un încărcător în pachetul produsului, capabil sa profite de viteza de încărcare de 90W, sau va lăsa acest aspect pe umerii viitorilor clienți.

Acum nu ne rămâne decât să așteptăm pentru ca producătorul chinez să confirme aceste zvonuri și să anunțe oficial viitoarele modele Redmi Note 13 Turbo și Poco F6.

Sursa: GSMArena.com

Urmărește Go4IT.ro pe Google News