Zvonuri: Samsung Galaxy S21 FE ar putea întârzia până anul viitor

15.10.2021
Zvonuri: Samsung Galaxy S21 FE ar putea întârzia până anul viitor

Săptămâna viitoare va fi plină de lansări de produse, de la cele mai importante companii din domeniul tehnologiei. Apple, Google și Samsung au anunțat evenimente pe 18, 19, respectiv 20 octombrie și putem deja intui ce pregătește fiecare în parte, pe baza zvonurilor din ultimele câteva luni. Noi informații sugerează însă că Samsung ar putea să ne surprindă și să nu prezinte mult așteptatul telefon Galaxy S21 FE, acela urmând să fie mutat în prima parte a anului următor.

Galaxy S21 FE este cel mai „amânat” telefon Samsung de până acum

Mai multe surse de încredere, printre care Jon Prosser și Ross Young, doi dintre „leaker-ii” cu cel mai mare grad de acuratețe din industrie, spun că Galaxy S21 FE nu va fi lansat în 2020. Se pare că Samsung va începe producția abia în luna decembrie, urmând ca telefonul să ajungă în magazine, cel mai probabil, în luna ianuarie din 2022 (unii au pus și o dată pe această lansare: ziua de 11 ianuarie). Astfel, evenimentul Samsung Unpacked Part 2 ar putea fi dedicat altor produse ale companiei.

În urma acestor informații, se presupune că Samsung va împinge astfel lansarea seriei Galaxy S22 și mai mult, probabil în luna februarie, pentru a nu eclipsa lansarea flagship-ului de buget Galaxy S21 FE. Desigur, Samsung ar putea lua decizia de a le lansa împreună, oferind S21 FE drept versiunea ieftină din noua gamă „2022”.

În mod normal, până acum ar fi trebuit să știm mai multe informații oficiale despre Galaxy S21 FE și probabil să îl putem găsi deja în magazine. Samsung plănuia să îl includă chiar și în campania de reduceri Back to School, însă problemele care afectează industria la nivel global, legată în special de lipsa de semiconductori, au dus la amânarea acestei lansări.

Printre produsele Samsung pe care le-am putea vedea în cadrul evenimentului de săptămâna viitoare ar putea fi noi tablete sau laptop-uri, sau, de ce nu, noi telefoane de buget.

sursa: Jon Prosser, Ross Young, Max Weinbach

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult