Samsung a publicat o fotografie cu Galaxy S21 FE înainte de anunțul oficial

10.08.2021
Samsung a publicat o fotografie cu Galaxy S21 FE înainte de anunțul oficial

Zvonurile din ultimele câteva luni sugerau că Samsung urmează să prezinte în vară Galaxy S21 FE, o ediție de buget a flagship-ului lansat la începutul anului 2021. Se pare însă că acest model a fost amânat pentru toamnă, iar momentan compania nu vorbește oficial despre acest produs. Totuși, o fotografie cu ceea ce pare a fi un Galaxy S21 FE a apărut într-o fotografie de promovare pentru programul de reduceri „Back to School”. Probabil că asta înseamnă că vom afla noutăți despre acest telefon în viitorul apropiat.

Galaxy S21 FE va fi o versiune de buget a flagship-ului din 2021

Samsung se pregătește mâine, pe 11 august, de cea de-a doua lansare importantă a anului. Evenimentul online Galaxy Unpacked din vară pare însă, conform zvonurilor, să fie concentrat pe telefoane pliabile și pe ceasuri cu Wear OS. Galaxy S21 FE era programat de asemenea să fie prezentat tot pe 11 august, însă problemele de stocuri de componente ar fi împins lansarea peste câteva luni. Dacă stăm totuși să comparăm cu anul trecut, și Galaxy S20 FE tot în toamnă a fost prezentat, după seria Galaxy Note.

Noul model este atât de așteptat de către fanii Samsung pentru că modelul S20 FE de anul trecut a reușit să impresioneze prin capabilități și preț. Acela a fost cel mai ușor telefon de recomandat din 2020 și toată lumea speră ca în 2021, Samsung să repete această strategie.

galaxy s21 fe instagram

Conform zvonurilor, Galaxy S21 FE va fi echipat cu un ecran de 6,4” la 120 Hz, puțin mai mare decât cel al Galaxy S21 standard, va folosi fie chipset-ul Snapdragon 888 fie Exynos 2100 și va folosi o baterie de 4.500 mAh. Construcția telefonului va fi din plastic pe spate, însă deja acesta nu mai este un „downgrade”, întrucât Galaxy S21 standard deja folosește un spate din plastic.

Având în vedere că Samsung promovează noul telefon în programul Back to School, probabil că Galaxy S21 FE va fi dezvăluit mai repede decât ne așteptam, pentru a prinde această campanie de vânzări. Între timp, fotografia a fost șters de pe contul companiei de Instagram, confirmând astfel și faptul că este într-adevăr vorba despre un telefon neanunțat.

sursa: GSM Arena

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult