Zvonuri: Seria Huawei P50 va include trei modele. Se lansează la finalul lunii martie

17.02.2021
Zvonuri: Seria Huawei P50 va include trei modele. Se lansează la finalul lunii martie

În ciuda dificultăților întâmpinate în relațiile cu SUA, Huawei va continua să lanseze smartphone-uri în ritmul obișnuit, iar seria P50 va debuta în perioada așteptată, conform noilor zvonuri. Se pare că seria P50 va adopta o nouă strategie, care va integra trei modele, însă nu vom primi un model Lite, cel puțin nu cu numele. În schimb, două dintre modele vor fi superioare.

Seria Huawei P50 va integra un model standard și două modele superioare

Conform Teme, un leaker cunoscut de pe Twitter, ne putem aștepta la o lansare a seriei Huawei P50 spre sfârșitul lunii martie. Seria P50 va include trei modele, așa cum ne-am obișnuit din ultimii ani: un P50 standard, un P50 Pro și un P50 Pro+. Spre diferență de anii trecuți însă, modelul P50 nu va mai fi un adevărat flagship, ci va integra componente mai modeste, spun zvonurile din prezent.

De exemplu, Huawei P50 va fi bazat pe chipset-ul Kirin 9000E, o versiune puțin mai modestă, care folosește un procesor neural cu un nucleu în minus și un cip grafic cu două nuclee în minus. În utilizare normală și chiar și în multe aplicații pretențioase, aceste modificări nu vor aduce diferențe mari de performanță. Totuși, acest chipset ar putea oferi modelul P50 standard la un preț mai mic.

Modelele P50 Pro și P50 Pro+ beneficiază de chipset-ul „complet” Kirin 9000, același pe care l-am întâlnit și pe modelele Huawei Mate 40 din toamna anului trecut. P50 Pro va ocupa locul pe care se regăsește actualul P40, în timp ce P50 Pro+ va înlocui P40 Pro.

Se pare că Huawei a finalizat telefoanele, iar cele mai recente prototipuri vor rămâne drept finale. Compania le trimite către fabrici acum pentru producție în masă. Teme raportează că noua generație adoptă un nou design, iar Huawei va puncta în campania de promovare pe display-urile de calitate, un nou sistem de camere foarte performant și, nu în ultimul rând, performanța telefoanelor în jocuri video avansate.

Nu știm nimic despre prețuri încă, dar modelele anterioare au fost lansate pe piață la prețuri în rândul altor producători de pe piață. Modelul Mate 40 Pro a pornit de la 1.100 euro, de exemplu.

via Phone Arena

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult