3 oferte speciale de la Dedeman care atrag atenția: televizor LED, alarmă pentru casă și sistem audio

20.09.2022
3 oferte speciale de la Dedeman care atrag atenția: televizor LED, alarmă pentru casă și sistem audio

Dedeman a publicat, pe site-ul propriu, reduceri la noi produse, iar noi am selectat trei dispozitive care ni s-au părut interesante.

Un televizor smart, cu tehnologie LED, modelul Hisense 40A4BG, este disponibil la prețul de 1.100 de lei (redus cu 100 de lei). Dispozitivul are display cu diagonală de 100 cm, care oferă rezoluție Full HD (1.080p). Televizorul dispune de un mod pentru jocuri video care reduce semnificativ timpul de răspuns al ecranului.

Citește și: Noutăți la Lidl: 3 unelte Parkside bune pentru lucrul cu lemnul

Pe partea audio, Hisense 40A4BG oferă suport pentru tehnologiile Dolby Audio și DTS Virtual:X, care oferă sunet surround ce pare să se propage în jur și la înălțime, pe deasupra capetelor utilizatorilor. Televizorul folosește un sistem de operare proprietar, numit VIDAA OS.

Sistemul audio Akai SS061A-2086, disponibil cu reducere de preț la Dedeman.

Dacă difuzoarele de pe televizor nu sunt mulțumitoare, la Dedeman este disponibil, cu reducere de 60 de lei, un sistem audio Akai SS061A-2086. Acesta are două boxe cu putere de 200 W și costă 849 de lei. Dispozitivul poate fi controlat din telecomanda dedicată și mai include conectivitate Bluetooth, USB, aux in, două intrări pentru microfon și modul radio FM.

Totodată, o alarmă wireless pentru locuință PNI Safe House PG600 poate fi achiziționată la prețul de 199 de lei (redus cu 40 de lei). La sistem pot fi adăugați până la 24 de senzori de efracție. Alarma dispune de sirenă incorporată cu o intensitate sonoră de 90 dB.

Controlul dispozitivului se face de pe dispozitive mobile, prin intermediul aplicației Tuya Smart. Sistemul este compatibil cu asistenții vocali digitali Amazon Alexa și Google Assistant.

Foto: Dedeman.ro

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult